logo
0

Milk Shake Volume Solution Volumizing Conditioner - Posilující kondicionér pro objem vlasů

  • Volume Solution
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199437
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Volume Solution
Volume Solution Volumizing Conditioner - Posilující kondicionér pro objem vlasů

Milk_Shake Volume Solution Volumizing Conditioner je vysoce kvalitní kondicionér, který je navržen tak, aby poskytl vašim vlasům maximální objem bez přidání zbytečné váhy. Je složený v kombinaci přírodních výtažků a vysoce kvalitních ingrediencí, tento kondicionér vlasy nejen posiluje a vyživuje, ale také jim dodává dlouhotrvající objem a lesk.

Účinky:
Tento kondicionér hydratuje a posiluje vlasy, zatímco jim dodává extra objem. Jeho unikátní složení zvyšuje elasticitu vlasů, redukuje křehkost a zároveň vlasy nezatěžuje. Výsledkem je plný, zdravý a lesklý vlas plný objemu.

Vhodný pro:
Milk_Shake Volume Solution Volumizing Conditioner je ideální pro tenké a jemné vlasy, které potřebují zvýšit svůj objem. Díky svému lehkému složení je také vhodný pro vlasy, které jsou často vystaveny chemickým ošetřením nebo stylizaci teplem.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem Milk_Shake Volume Solution, aplikujte kondicionér na vlhké vlasy a nechte působit několik minut. Poté důkladně opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme pravidelné použití v kombinaci s dalšími produkty z řady Milk_Shake Volume Solution.