logo
0

Rexaline 3D Hydra-Shock - Hyperhydratační pleťová maska

  • 3D Hydra-Shock
75ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 130920
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Pleťové masky:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
3D Hydra-Shock
3D Hydra-Shock - Hyperhydratační pleťová maska

Hyperhydratační pleťová maska 3D Hydra-Shock je omlazující a extra hydratační maska. Stačí první „shot“ kyseliny hyaluronové a okamžitě dojde k nahrazení nedostatku vody na povrchu pokožky. Výtažek ze zklidňujícího heřmánku, antioxidační vitamín E a změkčující glycerin doplňují působení komplexu Rexaline. Jde o skutečnou osvěžující sprchu, po níž pokožka již nebude unavená, je vyhlazená a rozjasněná. Vrásky jsou vyplněné, pokožka je okamžitě mladší. Tato svěží a nadýchaná gelová a krémová maska je určena speciálně pro všechny typy pokožky. Neobsahuje paraben.

VLASTNOSTI:
- hydratuje,
- vyplňuje,
- vyhlazuje,
- rychle rozjasňuje pleť,
- je bez parabenů, 
- vhodná pro všechny typy pleti.

Nanášejte v bohatém množství na důkladně umytý obličej a krk. 
• kamžité rozjasnění pleti po 10 až 15 minutách působení. Oplachujte vodou. Pokožka je hydratovaná, zklidněná a prozářená.
• Pro intenzivní vyplnění nechte působit 15 minut, pak přebytečné množství setřete papírovým ubrouskem. Nechte působit přes noc. Po probuzení opláchněte vodou. Pokožka je vyplněná, jemná, svěží, bez známek únavy.
• Pro dlouhodobější účinnost nanášejte po dobu 7 dní za sebou. Pokožka je svěží a vyhlazená. Barva pleti je jednolitá a obličej působí mladším dojmem.